Casa Rada
Kamers

Kamers

Accommodatie

De accommodatie bestaat uit een woonhuis met een boven- en een benedenverdieping. De bovenverdieping wordt verhuurd en bestaat uit 3 x 2-persoonskamers. Alle slaapkamers hebben een eigen balkon met uitzicht op de Atlantische oceaan en delen de gemeenschappelijke badkamer. Er is verwarming aanwezig waardoor het hier ook aangenaam is om te overwinteren.

Men kan gebruik maken van de grote open volledig ingerichte keuken. In  de keuken bevinden  zich een oven, een magnetron, een koffiezetmachine, een waterkoker, een gaskookplaat, een mixer, een blender, een tostiapparaat, een broodrooster en een afwasmachine.

 

 

 

 

 

 

 

Barbecue en een pizza-oven zijn aanwezig op de patio achter de garage en zijn vrij te gebruiken voor de gasten van Casa Rada.  Er is een kleine tuin met onder andere fruitbomen waar u heerlijk kunt genieten van een glaasje wijn of kopje koffie.

Tegen vergoeding kan er gebruikt gemaakt worden van de wasmachine en de droger. Er is ook gratis parkeergelegenheid aanwezig op het terrein middels een eigen parkeergarage. Wel graag van te voren aangeven dat u hiervan gebruik wilt maken.

Alle kamers zijn rookvrije kamers, op het balkon mag met gesloten deuren wel gerookt worden.

Back to Top