Casa Rada

Samenwerking

Wij denken dat samenwerking met andere organisatie van toegevoegde waarde is voor een fijne vakantie voor u. Om die reden zijn wij dan ook enkele samenwerkingen aangegaan. Dit is een dynamisch aspect en breidt zich dan ook in de loop van de tijd verder uit. Kom gerust af en toe even een kijkje hier nemen voor nieuwe dingen.

Bed and Breakfast Casa Traca

Indien u een deel van uw vakantie ook in centraal Portugal wilt doorbrengen werken wij samen met Bed and Breakfast Casa Traca in Valbona, Arganil. Dit is een kleinschalige informele B&B gelegen tegen de serra do Açor op een ‘eigen’ berg de Mont’Alto. Een perfect gebied voor wandelaars en natuurgenieters.

Voor meer informatie neem contact op.

Rondreizen Portugal

 

Bent u net als wij verliefd geworden op dit geweldige land en wilt u het beter ontdekken. Dan zijn de flexibele rondreizen wellicht iets voor u. Hierbij zijn er geen vastgelegde routes en accommodaties. Alles gaat in overleg met de klanten op basis van wensen, budget en beschikbaarheid. Ook Casa Rada maakt deel uit van het netwerk van deelnemende accommodaties. Voor meer informatie Rondreizen Portugal vindt u hier of neem contact op via facebook of email 

Galicië

Komt u vanuit Spanje naar Casa Rada via de pelgrimsroute en zoekt u prettige overnachtingsadressen of leuke plekken om wat langer te verblijven in Galicië dan werken wij samen met Ontdek Galicië

Vermeld op boekingssite’s

Hoewel rechtstreekse boekingen de voorkeur hebben vanwege het persoonlijke karakter staan wij ook vermeld op de volgende boekingssite’s:

Booking.com

airbnb

Bedandbreakfast.eu

Developed by Portugalore
error: Content is protected !!
Back to Top